torsdag, november 15, 2007

J P Jacobsen center fortsatVi har før i denne blog set et billede af vort nye center, det såkaldte J P Jacobsen Center. Nu er der ikke længere tale om et hul i jorden , nu rejser det sig i al sin vælde. Så vidt jeg ved kan man nu se den fulde højde, og det er nu også klart, hvor dominerende det bliver. Husk, at fladerne skal fyldes af glas.
Det er jo ikke sådan, at Thisted i øvrigt er fuld af smukke gamle huse, faktisk er der íkke megen arkitektur at samle på. Men centeret kommer til at ligge som en meget stor klods i en i øvrigt traditionel bymidte. Vi kan allerede nu sige, at der er tale om en fejltagelse. En ommmer, Capisce!

3 kommentarer:

Jesper Hansen sagde ...

Som du jo ganske rigtigt påpeger - Thisted har ikke meget at samle på. Derfor er en stor og markant glasbygning en enestående chance for at få lidt karakter ind i bybilledet. Jeg vil vædde på, at om et par år, så kan I slet ikke undvære jeres nye center.

Med venlig hilsen
Jesper

Henrik sagde ...

Det kan sagtens gå sådan, det er jo set før. Da vi skulle have en storebæltsbro i 90erne var der en del modstandere af projektet. I dag er der ikke mange, som har noget imod broen.
Min anke går nu også mest på samspillet med omgivelserne. Det er en meget dominerende bygning, som ikke på nogen måde forholder sig til den øvrige midtby

Anonym sagde ...

Det passer da ikke! Thisted har da så meget at byde på!Den ligger smukt ved Limfjorden, og er bakket! Et flot anlæg ved biblioteket, spændende kroge osv. og hvad med museet og kirken? Sammenlign med andre byer og Thisted kommer ikke dårligt ud!

hilsen en ringsteder